Het Bedrijf

Het Bedrijf

AZ Benelux Special Valves BV bestaat sinds 1987. Wij leveren zelf-smerende plugafsluiters, beklede kleppen (zoals beklede plugafsluiters; kogelkranen; kogelterugslagkleppen en beklede filters) monsternamesystemen; omschakelcombinaties; enz.. De producten van AZ Armaturen zijn al meer dan 50 jaar een betrouwbaar merk van kleppen.

Sinds de oprichting van AZ Benelux Special Valves BV, nu al meer dan 30 jaar geleden, hebben wij een internationale reputatie opgebouwd als specialist en adviseur voor vele toepassingen in de chemische-, petrochemische industrie en elektriciteit centrales. Onze “know-how” vindt u niet alleen terug bij de AZ medewerkers en de hoge kwaliteit van onze producten maar ook in onze afspraken en korte levertijden.

Om onze klanten wereldwijd service te kunnen verlenen hebben wij een snel groeiend netwerk. Met productie in Duitsland, Brazilië en Zuid-Afrika en service werkplaatsen in o.a. Nederland, Duitsland, Singapore, China, Polen, Italië en Hongarije, kunnen wij onze relaties nog sneller van dienst zijn.

Mocht u nog verdere informatie willen betreffende een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op via het volgende telefoonnummer +31 (0) 252-674878.

voorgevel az benelux