Bemonstering en sampling systems

AZ MONSTERNAME SYSTEMEN VOOR DRUKLOZE MONSTERNAME

De AZ Monsternamesystemen zijn ontworpen met de grootst mogelijke precisie en voldoen aan de hoogste normen. Al deze monstername systemen zijn gebaseerd op drukloze bemonstering. Voor vele type mediums, zoals vloeistoffen, gassen en vaste stoffen, kunnen wij een specifiek type monstername systeem leveren. Wij kijken graag met u mee naar wat voor u het optimale monstername systeem is.

HET ASSORTIMENT BEMONSTERING EN SAMPLING SYSTEMS

Bij AZ heeft u keuze uit een ruim assortiment van drukloze monstername systemen. Hieronder vindt u diverse modellen die wij kunnen leveren:

  • De Contiflow; een systeem voor drukloze bemonstering waarbij de hoofdstroom niet wordt onderbroken. Dit monstername system is geschikt voor vloeistoffen en vaste stoffen.
  • Sampling A/B/C; is een drukloos bemonsteringsysteem dat geschikt is voor vloeistoffen en waarbij de hoofdstroom wél wordt onderbroken.
  • De KP-S is een “end of line” sampling system gebaseerd op een standaard plugafsluiter. Deze is geschikt voor bemonstering van vloeistoffen en vaste stoffen.
  • KA-P is een bemonstering systeem als bodemuitlaat voor vaten en reservoirs met vloeistoffen of vaste stoffen.
  • Sampling system van het type Vario zijn speciaal geschikt voor het nemen van een monster met grote volumes aan vloeistof.
  • Sampling-SIC is een drukloos bemonstering systeem speciaal geschikt voor twee fasen vloeistoffen die langere periode bemonsterd moeten worden, bijvoorbeeld bij het leegpompen van een schip.
  • Het type LG-SP is een sampling system speciaal ontworpen voor een representatief en contaminatievrij monstername van vloeistof-gas.
  • G-SP is een bemonstering systeem dat een representatief en contaminatievrij monster van gassen neemt.

Bovengenoemde monstername systemen Contiflow en Sampling kunnen in zowel onbeklede als met bekleding (“Lining”) worden geleverd.

Mocht U nog verdere informatie willen over een van onze bemonstering en sampling systems, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 252-674878 of maak gebruik van het contactformulier op de contactpagina.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem gerust contact op

We maken graag vrijblijvend kennis met u en helpen graag bij het vinden van de juiste afsluiter voor uw toepassing.

Bellen is uiteraard ook mogelijk. Bel voor een vrijblijvende offerte of informatie naar
+31 252 674 878