Niet geflensde plugafsluiter

AZ ONGEFLENSDE PLUGAFSLUITER

Bij AZ Benelux BV heeft u een ruime keuze uit diverse hoogwaardige afsluiters, en dat geldt ook voor niet geflensde plugafsluiters. Een constante update van ons assortiment garandeert dat elke plugafsluiter voldoet aan de huidige regelgeving en de actuele eisen van de markt.

UITVOERINGEN NIET GEFLENSDE PLUGAFSLUITER

Zowel onze 2-wegs plugafsluiters als de multiport plugafsluiters zijn in niet geflensde uitvoering verkrijgbaar. De niet geflensde plugafsluiters zijn verkrijgbaar met binnen- of buitendraad (BSP/NPT/R/WW). Daarnaast kunnen wij AZ plugafsluiters leveren met Weld-ends, in Socket-weld (SW) of Butt-weld (BW) uitvoering. Tevens leveren wij plugafsluiters (in gegoten of bar-stock uitvoering) voorzien van snijringkoppelingen (Swagelok, Gyrolok, etc.).

EIGENSCHAPPEN NIET GEFLENSDE PLUGAFSLUITER

Een plugafsluiter van AZ is een hoogwaardig product dat vrij is van dode ruimten en is voorzien van een onderhoudsvrije zelfsmerende afdichtingsbus. AZ plugafsluiters zijn in bedrijf makkelijk na te stellen en hebben ze een lange levensduur. Een AZ plugafsluiter voldoet aan gestelde normen, hebben een CE-markering, voldoen aan de PED 97/23EG cat. 3 module H en zijn ze TA-Luft 2002 goedgekeurd.

Afhankelijk van de toepassing kunnen AZ plugafsluiters met diverse soorten dichtsets worden geleverd. Voorbeelden hiervan zijn de Chemie afdichting (CA) of de Fire Safe afdichting (FS, “Fire Safe to atmosphere” ).

Veel van de bovengenoemde AZ plugafsluiters kunnen worden voorzien van een verwarmingsmantel. Door het ontwerp en gebruik van gegoten verwarmingsmantels is de noodzaak van “oversized” flensen overbodig.

STANDAARD EN SPECIALE MATERIALEN

Standaard leveren wij AZ afsluiters in de volgende ASTM/DIN materialen: A216-WCB/GS-C25, A351-CF8M/1.4408, A351-CF3M/1.4308, A351-CF8/1.4409, A351-CF3/1.4309, A395 (GGG40.3). Naast deze standaard materialen kunnen wij de plugafsluiter in bijna elk mogelijk gegoten materiaal leveren, zoals Hastelloy, Duplex, Super Duplex, enzovoort.

Wilt u meer informatie over niet geflensde AZ plugafsluiters of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 (0) 252-674878 of maak gebruik van het contactformulier op de contactpagina.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem gerust contact op

We maken graag vrijblijvend kennis met u en helpen graag bij het vinden van de juiste afsluiter voor uw toepassing.

Bellen is uiteraard ook mogelijk. Bel voor een vrijblijvende offerte of informatie naar
+31 252 674 878