Multiport Plugafsluiter

AZ MULTIPORT PLUGAFSLUITER: 3-WEG, 4-WEG EN 5-WEG

Een multiport (meerweg) plugafsluiter van AZ is vrij van dode ruimten en is voorzien van een onderhoudsvrij zelfsmerende afdichtingsbus. AZ plugafsluiters zijn in bedrijf makkelijk na te stellen en hebben een lange levensduur. Een AZ plugafsluiter voldoet aan gestelde normen, hebben een CE-markering, voldoen aan de PED 97/23EG cat. 3 module H en zijn ze TA-Luft 2002 goedgekeurd. Naast een standaard multiport plugafsluiter kunt u bij ons ook speciale en gemodificeerde afsluiters vinden.

STANDAARD MODELLEN MULTIPORT PLUGAFSLUITER:

De meeste AZ producten zijn beschikbaar in zowel DIN als ANSI standaard.

  • F-3-(ISO)-STD, 3-weg afsluiter met 1 verticale en 2 horizontale poort(en)
  • F-3-(ISO)-STD-W, 3-weg afsluiter met 3 horizontale poorten
  • F-4-(ISO)-STD, 4-weg afsluiter met 4 horizontale poorten
  • F-4-Special, 4-weg afsluiter met 1 verticale en 3 horizontale poorten
  • F-5-(ISO)-STD, 5-weg afsluiter met 1 verticale en 4 horizontale poorten

MATERIALEN MULTIPORT PLUGAFSLUITER

De multiport plugafsluiter kan in de volgende standaard ASTM/DIN materialen geleverd worden: A216-WCB/GS-C25, A351-CF8M/1.4408, A351-CF3M/1.4308, A351-CF8/1.4409, A351-CF3/1.4309, A395 (GGG40.3). Daarnaast kunnen wij de multiport plugafsluiter in bijna elk gegoten materiaal leveren, waaronder Hastelloy, Duplex, Super Duplex, enzovoort.

BEKLEDE MULTIPORT PLUGAFSLUITER

De bekleding van een beklede (“Lined”) AZ multiport afsluiter heeft een minimale wanddikte van 3mm, zelfs op scherpe randen. Hiervoor worden geen geregenereerde, maar alleen zuivere materialen gebruikt, zoals PFA, FEP, PVDF en antistatisch PFA. De pluggen van onze beklede afsluiters worden tot DN 100 (4”) standaard bekleed met PTFE.

Naast het standaard assortiment levert AZ Benelux BV ook speciale en gemodificeerde multiport afsluiters. Veel van de bovengenoemde AZ plugafsluiters kunnen worden voorzien van een verwarmingsmantel. Door het ontwerp en gebruik van gegoten verwarmingsmantels is de noodzaak van “oversized” flensen overbodig.

Mits binnen de grenzen van het ontwerp kunnen wij de AZ plugafsluiter voor u aanpassen.

Als u nog vragen heeft of informatie wilt over de mogelijkheden kunt u bellen naar telefoonnummer +31 (0) 252-674878 of maak gebruik van het contactformulier op de contactpagina.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem gerust contact op

We maken graag vrijblijvend kennis met u en helpen graag bij het vinden van de juiste afsluiter voor uw toepassing.

Bellen is uiteraard ook mogelijk. Bel voor een vrijblijvende offerte of informatie naar
+31 252 674 878