Beklede plug en kogelafsluiters

AZ BEKLEDE PLUG EN KOGELAFSLUITERS

Vanuit het assortiment kan AZ Benelux BV ook beklede (“Lined”) plug- en kogelkranen leveren. AZ beklede plugafsluiters zijn vrij van dode ruimten, kunnen in bedrijf makkelijk worden na-gesteld en hebben ze een lange levensduur. De beklede kogelkranen zijn zo ontworpen dat een minimum aan dode ruimten ontstaat. Alle beklede plug- en kogelafsluiters worden vervaardigd volgens de gestelde normen, hebben een CE-markering, voldoen aan de PED 97/23EG cat. 3 module H en zijn ze TA-Luft 2002 goedgekeurd.

Voor de beklede plug- en kogelafsluiters van AZ wordt een hoogwaardig resistente bekleding gebruikt die niet poreus is. Deze wordt via een door AZ-Armaturen GmbH gepatenteerde productiemethode in de plugafsluiters en kogelkranen aangebracht. Deze methode zorgt ervoor dat er geen poriën, micro scheuren of andere oneffenheden kunnen ontstaan, waardoor een egale wanddikte van minimaal 3 mm ontstaat. Zelfs op de scherpe randen. Om de kwaliteit verder te kunnen waarborgen worden alleen zuivere en geen geregenereerde materialen gebruikt. Het bekledingsmateriaal (“Lining”) van onze afsluiters is te verkrijgen in PFA, FEP, PVDF en zelfs antistatisch PFA.
De pluggen van AZ plugafsluiters tot een doorlaat van DN100 (4”) worden standaard bekleed met virgin-PTFE.

ASSORTIMENT BEKLEDE PLUG- EN KOGELAFSLUITERS

De volgende modellen afsluiters en producten zijn leverbaar in beklede versie:

AFSLUITERMATERIALEN

Standaard worden de AZ beklede afsluiters geleverd in A395/GGG40.3-lined. Verder kunnen de beklede plug- en kogelafsluiters ook geleverd worden in A216-WCB/GS-C25-lined, A352-LCC/1.1138-lined en A351-CF8M/1.4408-lined. Op aanvraag zijn ook nog andere materialen mogelijk.

Het AZ Benelux BV assortiment wordt constant actueel gehouden, door de lijn aan te passen aan nieuwe regelgeving, maar ook aan de eisen die hedendaagse klanten stellen.

Veel van de eerder genoemde AZ beklede afsluiters kunnen worden voorzien van een verwarmingsmantel. Door het ontwerp en gebruik van gegoten verwarmingsmantels is de noodzaak van “oversized” flensen overbodig.

Mocht u nog verdere informatie willen omtrent een van onze producten of de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 252-674878 of maak gebruik van het contactformulier op de contactpagina.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem gerust contact op

We maken graag vrijblijvend kennis met u en helpen graag bij het vinden van de juiste afsluiter voor uw toepassing.

Bellen is uiteraard ook mogelijk. Bel voor een vrijblijvende offerte of informatie naar
+31 252 674 878